Nagelverzorging en verkoop
van nagelproducten

0475/35.09.15

Shop navigation

Webshop

Bent u op zoek naar een nagelspecialist in Sint-Pieters-Leeuw? Mijn naam is Natalie en ik werk al meer dan 10 jaar als nagelspecialist. Ik ben gediplomeerd in de nagelverzorging en dat werd al snel een echte passie. Ik beheers alle technieken om uw nagels te behandelen, van een eenvoudige manicure tot het aanbrengen van gel en de meest verfijnde artistieke creaties.

Elke sessie is een speciaal moment waarop u kunt ontspannen en de stress van het dagelijkse leven kunt vergeten.

Ontdek:

  • Onze producten: officiële partner van het merk Urban Nails, ik verkoop alle producten die nodig zijn voor nagelstyling, groothandelaar in nagelproducten

Vertrouw uw nagels toe aan een echte professional

Uw tevredenheid is mijn belangrijkste doel, daarom school ik mezelf regelmatig bij in nieuwe technieken en heb ik talrijke diploma's (3D gel art, romantic design, aquarel, air blush, bling bling, glitter design, 3D acryl, gel paint, certificaat van perfecte nagels, UV-gel...). Om een overzicht van mijn werk te zien, kunt u door mijn fotogalerij bladeren.

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws en om mijn kennis te delen met andere professionals, neem ik regelmatig deel aan congressen en aan het Estetika-salon, een referentie in onze sector.

 

Veel meer dan een vak, een echte passie!

Contacteer mij voor een afspraak!

Nail art en de rest van de handverzorging gebeuren enkel op afspraak. Neem contact met mij op en we regelen de dag en het tijdstip dat het best past voor u. Ik ontvang u in mijn winkel in Sint-Pieters-Leeuw, in de buurt van Brussel.

Tarief

Geen product gevonden

Dernières nouvelles

Geen nieuws op dit moment ...

Newsletter